Lær at mestre dine spirituelle evner og din sensitivitet
Spirituel skole i Lejre hjælper dig med at hjælpe dig selv gennem kurser, hvor du kan udvikle dine spirituelle evner og spirituel coaching.

Se også kurserne på skolens facebookside: https://www.facebook.com/Spirituel-skole-i-Lejre-109111647357231/?modal=admin_todo_tour

Formålet med spirituel skole

Formålet med Spirituel skole i Lejre er at hjælpe spirituelt søgende, særligt sensitive (HSP - highly sensitive people) og empater med at få forståelse for den energimæssige del af livet, som vi styres og påvirkes af, at hjælpe dig til at blive herre i eget liv og at udvikle dine unikke spirituelle evner på en balanceret måde.

Sensitive mange spirituelle/sensitive har problemer med at de tager de negative energier ind omkring sig. De kan have svært ved at kende forskel på hvad der er deres egen følelser og egentligt er andres sorg, vrede, depression, som de logger sig ind på og tager ind i deres eget energifelt. Derfor kan det også være svært for sensitive at føle sig ægte og sprudlende glade, da de hele tiden fyldes af alt negativt omkring dem og bliver kronisk stressede af at skulle håndtere dette hele tiden. Sensitivetet er en gave, men du er nødt til at lære at mestre den, ellers kan den gøre dit liv til en stor udfordring på mange områder, såsom sociale problemer, psykiske og fysiske problemer som følge af bl.a. kronisk stress.

Spirituelle evner har du spirituelle evner såsom at kunne se, føle, mærke, høre, lugte mm. afdøde og andre negative som positive energier. Dette er meget skræmmende og et stort problem, hvis du ikke ved, hvad det er og har lært at håndtere det. Du er i virkeligheden meget stærkere end de energier, du generes af, du skal bare lære at beskytte og rense dig selv, så det er dig, der er i kontrol og ikke omvendt. Negative energier kan kun påvirke dig, hvis du frygter dem. Frygten forsvinder når du lærer hvad det er, og hvordan du håndterer og kontrollerer det.

Der er mange, der har den slags evner, og det er helt normalt! Problemet ligger udelukkende i, at vi i den vestlige verden er så afkoblede fra den energimæssige/spirituelle del af verden, at vi ikke lærer at mestre den, og så kan den istedet ende med at mestre os....  

 • Åbn op for kontakten til dine guider og engle

  3 kursusgange: onsdag den 12/5, 26/5 og 16/6.
  Tidspunkt: 18:30-21:30
  Sted: Pilegårdsvej 1, 4320 Lejre.
  Pris 900 kr

  Du har en masse hjælp med i dette liv i form af dit højere selv, din skytsengel, dine engle og guider. Deres opgave her på jorden er at hjælpe dig, med hvad som helst du måtte have brug for. Det eneste du skal gøre er at bede om hjælp…

  Bevidst kontakt med dit højere selv, guider og engle er den bedste gave du kan få i dette liv. Du vil opdage, at du i virkeligheden aldrig er alene, at de har ubegrænset kærlighed til dig, og at de kender dig bedre end du kender dig selv.
  Når du går igennem en spirituel opvågning og -udvikling er dit højere selv, dine engle og guider dine vigtigste hjælpere og lærere, og det er derfor vigtigt at få hul igennem til deres hjælp og vejledning.

 • Intuitiv tarot og orakelkort læsning

  3 kursusgange: torsdag den 12/8, 26/8 og 9/9.
  Tidspunkt: 18:30-21:30
  Sted: Pilegårdsvej 1, 4320 Lejre.
  Pris 850 kr

  Alle kan bruge tarotkort og orakelkort, og du behøver ikke at lære betydningen af samtlige kort for at kunne bruge kortene. Intuitiv læsning af tarotkort og orakelkort er meget enkel og medfører, at du kan komme i gang med at bruge kortene med det samme. Tarotkort og orakelkort er et fantastisk værktøj til at åbne op for og lytte til din indre stemme/intuition/højere selv/guider og engle (eller hvem du nu bruger).